Κατηγορίες

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφών

Προϋποθέσεις Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περιπτώσεις ελαττωματικού προϊόντος.
Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό καλέστε μας στο 210-4908383 και ένας εκπρόσωπός μας θα φροντίσει για την άμεση αντικατάστασή του. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να μη έχει χρησιμοποιηθεί. Για την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να εκδώσετε Δελτίο Αποστολής. Επιστροφές χρημάτων δε γίνονται, παρά μόνο σε περιπτώσεις λάθους από το cuoreland.gr

Πολιτική Πλήρους Εξόφλησης

  • Ισχύει πολιτική πλήρους εξόφλησης σε περίπτωση λάθους από το cuoreland.gr
  • Δεν ισχύει πολιτική πλήρους εξόφλησης όταν το cuoreland.gr δεν είναι υπεύθυνο για το λάθος. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα αποζημίωσης και τα έξοδα μεταφοράς δεν αποζημιώνονται.
  • Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δύναται να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες μας.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων είναι η συμπλήρωση του λογαριασμού που θα γίνει η κατάθεση και η ύπαρξη όλων των σχετικών παραστατικών.
  • Αν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα, ακυρώνεται η συναλλαγή με αντίστοιχη ενημέρωση.

Διαδικασία επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων

Για παραγγελίες εντός Αττικής
Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση του cuoreland.gr, θα πρέπει να προβείτε στην έκδοση Δελτίου Αποστολής με την ένδειξη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Το προϊόν θα αντικατασταθεί άμεσα μετά την παραλαβή του από το κατάστημα σας. Αν σε περίπτωση το χρειάζεστε γρηγορότερα από ότι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μπορείτε να παραλάβετε το νέο προϊόν από τις αποθήκες της εταιρείας μας κατόπιν συνεννόησης χωρίς χρέωση ή να σας αποσταλεί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών με χρέωση 5€. Στην περίπτωση αυτή φροντίζετε το προϊόν να είναι μέσα στη συσκευασία του και να είναι κατάλληλα συσκευασμένο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά του.

Για παραγγελίες υπόλοιπης Ελλάδας
Μετά την τηλεφωνική ενημέρωση του cuoreland.gr, θα πρέπει να προβείτε στην έκδοση Δελτίου Αποστολής με την ένδειξη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Το προϊόν να είναι μέσα στη συσκευασία του και να είναι κατάλληλα συσκευασμένο ώστε να είναι προστατευμένο κατά την μεταφορά του από την μεταφορική εταιρεία που θα σας έχουμε ορίσει.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει αλλάξει η κατάσταση της παραγγελία σας σε shipped. Σε περιπτώσεις ειδικών παραγγελιών, κατασκευών και customized προϊόντων οι ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 490 8383