Κατηγορίες

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

 • Αντικαταβολή δεκτή μόνο για παραγγελίες εντός Αττικής.
  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας μόνο εντός Αττικής.
 • Πληρωμή με PayPal
  Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά και είναι πλέον ο πιο διαδεδομένος τρόπος για συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό PayPal και θέλετε να δημιουργήσετε, μπείτε στο www.paypal.com και κάντε εγγραφή με σκοπό να φτιάξετε ένα δικό σας προφίλ.
 • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid card
  Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid card, οδηγείστε στον ασφαλή ιστόχώρο της Alpha Bank όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.
 • Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • Δεκτές κάρτες είναι οι VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners
 • Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
  (Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται. Θα πρέπει επίσης να αποσταλεί μέσω e-mail στο info@cuoreland.gr ή μέσω φαξ στο 210-4908303 η απόδειξη κατάθεσης)

Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό με έμβασμα από οποιαδήποτε τράπεζα στους παρακάτω λογαριασμούς:

Λογαριασμός Alphabank
Αριθμός λογαριασμού: 249002330000167
Αριθμός λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR0601402490249002330000167
Δικαιούχος: CUORE LAND ΕΠΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν η κατάθεση γίνεται απ΄ευθείας στην τράπεζα στην οποία υπάρχει ο λογαριασμός (ή σε τράπεζα του ίδιου ομίλου) δεν υπάρχει προμήθεια από την τράπεζα. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.