Κατηγορίες

Η εταιρεία

Η εταιρεία Cuore Land ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, του εμπορίου και των εισαγωγών. Αντιπροσωπεύει ευρωπαϊκούς οίκους στην Ελλάδα και την Κύπρο και από το 2010 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα των εξαγωγών.


Ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις, από το 2008 ανασχεδίασε τον στρατηγικό της σχεδιασμό και το προφίλ της παρουσιάζοντας καινοτόμες ιδέες και προϊόντα και δημιούργησε διαφορετικές δομές ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις της εποχής.


Μέσα από επίμονες προσπάθειες, ακολουθεί μία νέα δυναμική πορεία ανάπτυξης, προσθέτοντας σε όλες τις κατηγορίες των ειδών της, προϊόντα νέας τεχνολογίας με γνώμονα την ποιότητα, τη λειτουργικότητα καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το 2010 θέλοντας να αναδείξει στοιχεία του πολιτισμού και της παράδοσης της Ελλάδας, κατασκεύασε ένα μικρό καλλιτεχνικό εργαστήρι και ένωσε τρεις τέχνες: πηλό, γυαλί & ξύλο. Δίνοντας μορφή και χρώμα από στοιχεία της ελληνικής φύσης - χώμα, νερό, μέταλλο, ξύλο, ήλιο, χρώματα, φως- σε συνδυασμό με μεράκι & έμπνευση υπόγραψε τα δικά της χειροποίητα προϊόντα!

Αξιοποιώντας τις πολυετείς σχέσεις εμπιστοσύνης με συνεργαζόμενους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού, δημιούργησε νέες βάσεις συνεργασίας επιλέγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Επιπλέον, υιοθέτησε νέες πολιτικές οργάνωσης και προγραμματισμού, δημιουργώντας ένα σύγχρονο δίκτυο συσκευασίας και μεταφοράς με στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη παράδοση των προϊόντων της.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, χρησιμοποιεί μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας και υλικά ανακυκλώσιμα συμβάλλοντας στην προστασία του.

Στόχος της να προμηθεύει την ελληνική αγορά και αγορές του εξωτερικού με τα καλύτερα προϊόντα ικανοποιώντας τις επιθυμίες των καταναλωτών και τις προσδοκίες των συνεργατών της.