Κατηγορίες

Εκθέσεις

Το δικό μας ραντεβού φέτος θα δοθεί από 19-22 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo στην αίθουσα 2 περίπτερο Η8. Εγκαινιάζοντας φέτος τη νέα σειρά ETHIMO, ταιριάζουμε την παράδοση στις χειροποίητες δημιουργίες και στα γούρια. Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά όλα τα καινούργια προϊόντα και να ανακαλύψτε το δικό σας σύμβολο τύχης που θα σας συντροφεύει όλο το χρόνο! Σας περιμένουμε!

Συμμετέχουμε σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις από 7 έως 11 Φεβρουαρίου 2014 στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
Σας προσκαλούμε στην έκθεση Ambiente στην αίθουσα 9.2 περίπτερο D47 για να σας παρουσιάσουμε τις νέες μας σειρές φτιαγμένες από πηλό, γυαλί και μέταλλο τις οποίες κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα! 

Ραντεβού στην αίθουσα 2 στο διάδρομο Η περίπτερο 10 ...
Σας περιμένουμε να κάνουμε κάθε ιδέα σας πραγματικότητα! Αντικείμενα από πηλό, γυαλί και ξύλο έρχονται να γίνουν μέρος των κατασκευών σας και να υποστηρίξουν τη φαντασία σας ώστε να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα! Ρωτήστε μας πως φτιάχνουμε τα δικά σας σχέδια...

Σας περιμένουμε στη έκθεση Τέχνημα από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2013 στο εκθεσιακό Μetropolitan Expo για να σας παρουσιάσουμε όλες τις χειροποίητες δημιουργίες μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2013. Η φετινή μας συλλογή έχει πολύ χρώμα και στυλ Ελλάδας...!
Ραντεβού στην αίθουσα 1 περίπτερο Θ41Α.

Ραντεβού στην αίθουσα 2 στο διάδρομο Η περίπτερο 6Α ...
Ελάτε να γνωριστούμε και να μοιραστούμε ιδέες και έξυπνες λύσεις κατασκευών ώστε να έχετε στο κατάστημά σας τα πιο πρωτότυπα αντικείμενα γεμάτα φαντασία & αισθητική...